Några övriga småresor.

Det har naturligtvis gjorts många fler resor än de jag i detalj beskriver här på dessa sidor. Resor mindre än 100 mil och till mindre intressanta platser, som t.ex ett flertal Stockholmsresor, har jag inte tagit upp här. Men nedan finns ett axplock av några andra småresor vi gjort.

Februari 2004 åkte vi hela familjen till Branäs för att åka skidor på sportlovet. Minns inte varför vi tog denna bilen. Antagligen var våran nyare bil sönder.

I juni 1998 lånade vi en husvagn och körde runt några dagar i Sverige och Norge. Erik var här två månader gammal. Denna resa är den enda där bilen har gått sönder såpass att vi fick lämna den. Nämnligen så var det så att i Kongsvinger pajade bensinpumpen (Bosch K-jetronic insprutning) och vi fick ringa min far som ändå var på väg till Oslo för att jobba. Han fick köra till Kongsvinger med sin Saab 9000, så vi fick med oss husvagnen som jag lovat lämna igen nästa dag. Och farsan fick klara sig utan bil i Oslo. Väl hemma införskaffades ny pump och jag och Lotta åkte upp till Kongsvinger igen och bytte pumpen och hämtade hem 145an. Det var lite nervöst att lämna bilen flera dagar ståendes i Norge.

Från samma resa som ovan. Vi campar i Rättvik vid Siljan.

Skidsemestrar är nåt vi gör regelbundet. Innan familj var bildad åkte vi oftast ett kompisgäng och delade på en stor stuga. På bilden är vi i Sälen. Året är 1995 i februari. Året efter åkte vi till Trysil, samma kompisgäng, och också med 145an.

Smygehuk. Sveriges sydligaste udde. Det gick tyvärr inte att köra ut 145an på piren.